Masterbeef Salsa (Masterbeef broodbeleg)

Masterbeef Salsa (Masterbeef broodbeleg)

Masterbeef Salsa (Masterbeef broodbeleg)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

45 minuten.

Ingrediënten

250 gram Masterbeef
1 eetlepel boter
2 tomaten
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
250 gram zuurkool (uitgelekt)
150 gram peen (julienne)
1 eetelepel honing
8 broodjes (Surinaams Puntje of pistolet)
1 bosuitje (fijngesneden)

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de Masterbeef met de tomaten 5 minuten. Voeg 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de zuurkool, de peen, het bosuitje, de honing en 1 kopje water toe en schep het om; het geheel 25 minuten met gesloten deksel op matig vuur laten sudderen.
Serveertip: Serveren met de broodjes; besmeer de broodjes met mayonaise en verdeel de Masterbeef Salsa erover.

Variatietip: Schenk enkele druppels Faja Lobi
Sweet Chili Sauce over de broodjes.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus