Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel
het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Verhit de
boter in een koekenpan en bak de Masterbeef met de tomaten 5 minuten. Voeg
5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de zuurkool, de peen, het bosuitje,
de honing en 1 kopje water toe en schep het om; het geheel 25 minuten met
gesloten deksel op matig vuur laten sudderen.
Serveertip: Serveren met de broodjes; besmeer de broodjes met mayonaise en
verdeel de Masterbeef Salsa erover.
Variatietip: Schenk enkele druppels Faja Lobi
Sweet Chili Sauce over de broodjes.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |